6 NİSAN 2019 ÇUBUK İLÇE ZİYARETİMİZ

Polis Eşleri Derneği Ankara Şube Başkanımız Fülya YILMAZ öncülüğünde 30 dernek üyemizin katılımı ile şehit ailelerimizle bir araya gelmek üzere 06 Nisan 2019 günü Çubuk ilçesine ziyaretimiz gerçekleştirilmiştir. Çubuk İlçe Müdürümüz ve ilçe personeli tarafından karşılanan Dernek üyelerimiz 3 şehit ailemiz, Belediye Başkanı ve eşinin de katılımı ile Çubuk Botanik Kır Bahçesinde kahvaltıda bir araya gelmiştir. Kahvaltı programından sonra Şehit aileleri ile birlikte, Turşu Evi, Belediyenin organize ettiği Agat Taşı işleme Atölyesi ziyaret edildikten sonra Karagöl Doğa gezi yapılmış, dönüşte Kışlacık mevkiinde bulunan Belediye Sosyal Tesisleri ve Şehir Müzesi ziyaret edilerek ilçe merkezi gezilmiştir. İlimizin turşuları ile ünlü ilçesi Çubuk Karagöl ve Çubuk-2 Baraj yerleşkesi ile görülmesi gereken bir ilçemizdir.