16 MART 2019 BEYPAZARI ZİYARETİMİZ

Polis Eşleri Derneği Ankara Şube Başkanımız Fülya YILMAZ öncülüğünde 50 dernek üyemizin katılımı ile şehit ailelerimizle bir araya gelmek üzere 16 Mart 2019 günü Beypazarı ilçesine ziyaretimiz gerçekleştirilmiştir. Beypazarı İlçe Müdürümüz ve ilçe personeli tarafından karşılanan Dernek üyelerimiz 3 şehit ailemiz ve Belediye Başkanı eşinin de katılımı ile Beypazarı İnözü Vadisi Zindancık Tesislerinde kahvaltıda bir araya gelmiştir. Kahvaltı programından sonra Kent Tarihi Müzesi, Sultan Alâeddin Camii ve Tarihi Konak, İlçe Meydanı ve sokakları, Demirciler Çarşısı, Beypazarı Belediyesi Tarih ve Kültür Müzesi, Tarihi Hamam Müzesi, Suluhan ve Bakırcılar çarşısında gezi ve incelemelerde bulunulmuştur. Tarihi Taş Mektep Restoran’ da yenilen akşam yemeğinin ardından Merkeze dönülmüştür. İlimizin en çok turist çeken ilçelerinden biri olan Beypazarı Osmanlı Mimarisi ve tarihi dokusu ile mutlaka görülmesi gereken bir ilçemizdir.