9 ŞUBAT 2019 NALLIHAN ZİYARETİMİZ

Polis Eşleri Derneği Ankara Şube Başkanımız Fülya YILMAZ Hanımefendi öncülüğünde 28 dernek üyemizin katılımı ile şehit aileleri ile zaman geçirmek üzere 9 Şubat 2019 günü Nallıhan ilçesine ziyaret gerçekleştirilmiştir. İlçe Müdürü, eşi ve ilçe personeli tarafından karşılanan Başkan ve Dernek üyelerimiz 6 şehit ailemizden 8 kişi ve Belediye Başkanı eşinin de katılımı ile Ayhan SÜMER Kültür Merkezinde kahvaltıda bir araya gelmiştir. Yöresel ürünlerin yer aldığı Kocahan Çarşı Merkezi, Yunus Emre’nin kapısında kul olduğu Tabduk Emre Dergâhı ziyaretlerinin ardından Abant Gölü Tabiat Parkına hareket edilmiş yolda Mudurnu Semt Pazarında alış veriş yapılmıştır. Abant Gölü Tabiat Parkı içerisinde yer alan Taksim ınternational Abant Palace Otelinde verilen Kahve molasının ardından muhteşem kar manzarasıyla Abant Gölü turu yapılmış ve Abant Çamlık Restoran’ ta akşam yemeği yenmiştir.