ankara Şubesi

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Burs Başvuruları

POLİS EŞLERİ DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ BAŞKANLIĞINDAN DUYURU Polis Eşleri Derneği Ankara Şubesi olarak Teşkilat mensuplarımızın Üniversitelerde okuyan çocuklarını desteklemek amacıyla özverili bir şekilde çalışılmaktadır. Her yıl verilmekte olan ve bu yılda verilmesi düşünülen öğrenim bursları için internet üzerinden SON BAŞVURU TARİHİ: 27 EKİM 2016’dır. Burs Başvuru Formu, İnternette ANKARA POLİS EŞLERİ DERNEĞİ sitesinin üst köşesinde iletişim bilgilerinin yanında 1 EKİM-27 EKİM tarihleri arasında yayınlanacak, Burs başvuru formu online doldurulacak, formda istenilen evraklar Polis Eşleri Derneği Ankara Şubesine eksiksiz olarak ulaştırılacaktır. Başvuru tarihinden sonra müracaat edenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Polis Eşleri Derneği Ankara Şubemizce, Ankara Emniyet Müdürlüğü birimlerinde görevli personel ile görevli iken vefat edip Ankara' da ikamet etmekte olan Teşkilat Mensubu çocuklarının burs başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Teşkilat mensuplarının burs müracaatı için hazırladıkları gerekli tüm belgeleri bağlı bulundukları Şubelere, İlçe Emniyet Müdürlüklerine, görevi başında vefat edip Ankara' da ikamet etmekte olan personelimizin ailesi ise ikamet ettikleri İlçe Emniyet Müdürlüklerine veya Ankara Şubemize elden teslim edebileceklerdir. Tüm emekli personel Burs Başvurularını Genel Merkeze (Tel: 0 (312) 462 11 95), Şehit, gazi ve Malul ailelerimiz ise (ilk ve orta öğretim dahil) burs başvurularını Türk Emniyet Teşkilatı Şehitleri Malulleri Dul ve Yetimlerinin Eğitim ve Yardım Vakfı (TEYEV)' na (Tel: 0212 274 66 12 -0212 274 76 16) yapacaklardır.  NOT-1:> Geçmiş dönemden burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz de dahil müracaatlar online olarak yapılacak ve istenilen evraklar Ankara Şubemize ulaştırılacaktır. NOT-2: Türk Emniyet Teşkilatı Şehitleri Malulleri Dul ve Yetimlerinin Eğitim ve Yardım Vakfı (TEYEV)' den Burs alanlara, Vakıf Üniversitelerinde (% 100 burslu okuyanlar hariç), Parasız Yatılı Okullarda, Polis Akademisi, PMYO, 2 Yıllık Meslek Yüksek Okulları, Yüksek Lisans, Doktora Programları ve Açık Öğretim Fakültelerinde öğrenim görenlere Burs verilmeyecektir. EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİRİMLERİ (İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİ DAHİL) TARAFINDAN BURS BAŞVURU BELGELERİNİN TOPLU OLARAK ANKARA ŞUBESİNE EN SON TESLİM TARİHİ: 27 EKİM 2016’dır. TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZA SAYGIYLA DUYURULUR. 21/09/2016 Bilgi İçin: 303 68 20